Muanyagajto-ablakonline.hu weboldalán Cookie-kat használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük Neked az oldal használatát és releváns információkat jeleníthessünk meg. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy az oldal további használata a Cookie-k használatára vonatkozó beleegyezést jelenti. Amennyiben termékekkel a kosarában elhagyod az oldalunkat, a rendszer 12 órán belül egy email üzenetet küldhet a részedre, amely után az adataid maximum 15 napon belül törlésre kerülnek! Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT találod.
Menü
hu

Fizetés, szállítás

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!

Garantáljuk, hogy rendelésedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően sem hagyunk cserben, a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot emailben. 

Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük Neked a termékeket, majd továbbítjuk profi termékelőkészítő részlegünknek.

Megrendelt termékek átlagos szállítási ideje 2-15 munkanap között van. Szállítás előtt tájékoztatást küldünk.

Miután csomagod elkészült, átadjuk a szállítmányozó részére, majd SMS-ben értesítünk a kiszállítás dátumáról, hogy véletlenül se érjen váratlanul a futár érkezése!

Legvégül megérkezik a futár a csomagoddal és amennyiben utánvéttel vásároltál, már csak a fizetés van hátra, amit készpénzben, vagy előreutalásos megrendeléssel is megtehetsz megrendelést követően. Helyszínen bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Milyen városokba kérhetek házhozszállítást?

Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat!

Mennyibe kerül a házhozszállítás?

A szállítási költség Magyarországon belül egységesen díjmentesen kerül kiszállításra.

Bejárati ajtók és ablakok esetén ingyenes !

Véletlenül több részletben adtad le a megrendelésed? Még azelőtt írj emailt , mielőtt elindulna a szállítás, hogy módosítani tudjuk a rendelésed.

Minden más esetben már nem áll módunkban változtatni ezen.

Amennyiben első szállításra nem tudod átvenni a csomagot, akkor másodjára szállítási díj fizetendő! Erről egyedi szállítási díjról üzenetben fogsz kapni tájékoztatót.

Termékcsere, termékvisszaküldés külön díjjazásba kerül. Ott nem alkalmazható az ingyenes szállítási díj szolgáltatás. Termékenként eltérő, emailes egyeztetés szükséges.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?

Megrendelésedet átvételkor tudod kifizetni a futárnak készpénzben, vagy előreutalásos megrendelés esetén megrendelést követően a megadott számlázási adatok kiegyenlítésével. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség utánvét esetén!

 

 

Termékvisszaküldés tájékoztatás

Termékdíj visszaküldés elállási jog gyakorlás esetén a megrendelőt terheli a visszaszállítási díj, ami termékenként eltérő lehet.

TERMÉKCSERE DÍJA TERMÉKENKÉNT ELTÉRŐ, EBBEN AZ ESETBEN KÜLÖN DÍJ KERÜL FELSZÁMÍTÁSRA A SZÁLLÍTÁSRA! 

Tájékoztató

- A webáruházban feltöltött termékfotók illusztrációk. 

- A termékméret meghatározás: Az első méret a termékmegnevezésben mindig a Szélességet jelenti, második méret a termék Magasságát.

- Nyitásirány: Befelenyíló esetén belső nézetből, kifelenyíló esetén külső nézetből kerül meghatározásra.

- Amennyiben nem hivatalos beépítős szakember ( 31 582 03 ) építi be a terméket, akkor az garanciavesztéssel jár. 
A jótállás, szavatosság érvényességének feltétele a szakszerű beépítés, rendeltetésszerű használat és előírt karbantartás. Garancia nem terjed ki az elemi károkra és a gondatlan használatból eredő hibákra ( pl. kőműves, festő, helyreállító munkákból adódó sérülések, nem megfelelő tárolás , stb. )